söndag 3 december 2017

Det finns ingen hejd

Jag hade tänkt att vi inte köper många julklappar i år, 1-2 st åt Noel och ett par fler åt Oliver. 
Nå, det sket ju sig redigt.

Är nu uppe i ca 10 paket åt Oliver (men 2 är faktiskt kläder!) och 4 åt Noel.. Och då är det ännu ett par saker jag ännu tänkt köpa åt Oliver. Självdiciplinen har ju tydligen redan övergett mig så får se vart detta barkar iväg..


Till Samis sida har jag ännu inte köpt nånting (det är jag som står för klapphandlandet i detta hushåll) men åt min brorson har jag redan två paket och så borde paketet åt min SecretSanta-person komma på nu inkommande vecka, så ganska långt på rade ändå!

2 kommentarer:

  1. Jag har också alltid tänkt att vi inte ska köpa så mycket saker i julklapp men ifjol gick det lika hos oss 😂 blev massor med paket plus att jag hade en hemgjord paket/aktivitetskalender. I år har dom två papperskalendrar/barn och hittills har vi två paket åt storasyster och inget åt lillebror :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa ojoj, samtidigt som jag köper så mycket så tycker jag ju det är så onödigt att de sen har en massa paket sen på julafton som de knappt ens orkar öppna! Får nog ta o skärpa mig nu!

      Radera