onsdag 13 december 2017

Denna dagen

Två hela dagar hölls febern borta innan den i eftermiddag knackade på dörren och ville in i Olivers lilla kropp igen, och med sig hade den en ögoninflammation! 
Känns som att vi har flyt just nu.... :)))) 

Idag bjuds det endast på sketna telefonbilder då jag inte haft igång kameran på hela dagen. Håll till godo!

Noel (Känns lite som att jag borde börja stava det Nåel istället så kanske nån, nångång uttalar det rätt.. :)))) har börjat trivas så fruktansvärt bra i ergobabyn! Eller det är väl inte det att han nånsin inte trivts, men jag har inte fått den på mig helt enkelt. Trodde ett tag att mina överrörliga axlar hade stelnat till sig riktigt ordentligt men det var bara ryggknäppet som hade åkt ner så inte ens jag fick fast det själv. Tills sist insåg jag ju att knäppet var flyttbart och nu är selen i dagliganvändning igen!


Vår bunker i vinterskrud. Jag skulle vilja klippa ner busken utanför köket ganska rejält för den kommer ändå falla ut till sidorna när det kommer mer snö som trycker ner den. 
Men orkar man? Svar: Troligtvis inte.


Och slutligen en bild på morran och en liten ap-pojke. Som ni också kan se så agerar ap-pojkens säng numera förvaringsutrymme för högtalarlådor (ja, vi har nya högtalare igen.....) tills nån behagar sova i den igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar