lördag 30 december 2017

Året som sket sig men med hopp inför nästa

Nu börjar året tvåtusensjutton gå mot sitt slut och alla börjar summera ihop vad de åstadkommit och upplevt under de senaste tolv månaderna, och sen sätta ihop nya #goals inför nästa år.

Såhär skrev jag i slutet på förra året:

"Mina förhoppningar inför 2017 gällande vår familj är att vi ska få vara friska och glada, jag hoppas att bebisen i magen ska växa som hen ska, att förlossningen ska gå bra och att vi får ett till helt awesome barn som vi inte kan förså hur vi kunnat leva utan! 
Sen har jag ju en liten förhoppning om att vi skulle hitta vårt drömhus och plats på jorden där vi vill leva resten av livet, var det då än är. Men händer det inte inom 2017 är det så, sånt kan man ju inte hasta fram!"

Man ba :))))))) M-HMM DEDÄR GICK JU BRA.


Under våren sprang vi stup i kvarten med Oliver till jouren för att få spira då han fick jättetungt att andas så fort han blev förkyld. Noel slutade växa i v.28 och graviditeten sket sig redigt, förlossningen fick jag inte uppleva som jag hade velat och hela våren och sommaren är lite som i en dimma. I höst/vinter har Oliver varit oftare sjuk än nånsin förr och Noel har varit överjävligt förkyld och febrig under hela julen. Drömstället att leva och bo på har vi inte heller hittat, men vi fortsätter hålla ögonen öppna!

Så ja, 2018 hoppas jag är fyllt av mindre tårar och mera skratt! Jag hoppas på en solig vår, en varm sommar, en färggrann höst och en lagom mild vinter. Jag hoppas åter igen att familjen ska få vara friska (hoppas det förverkligas bättre denhär gången men nu ha ja väl jinxa de igen) och att vi ska få skapa fina minnen tillsammans under året.

Med mig själv vill jag jobba på mera självacceptans och att ta mig tid att unna mig själv saker som får mig att må bra i själen framom materiella ting, för att kunna vara den bästa versionen av mig själv och den bästa mamman för mina barn. 
Jag vill sträva efter att skapa mer vardagsglädje med familjen och att ta mig mer tid för mina vänner. 
Jag vill tänka på att köpa färre billiga onödiga saker och istället sätta pengar på upplevelser och mer genomtänkta köp som jag faktiskt behöver.

 Redan i januari vågade jag påstå att dessa skulle komma att vara ett par av hela årets bästa köp, och så blev det. Mina Icebugs och Olivers rattkälke - pure love!

Saker jag ser fram emot under inkommande året:
  • Jag planerar i att åka ner till Esbo med Noel i början på året för att hälsa på syrran, och även brorsan och hans familj som flyttar dit nästa vecka!
  • En av mina närmsta vänners bröllop på midsommar (och därmed också två nätter på hotell med Sami då bröllopet är på annan ort)!
  • Att kunna spendera tid på villan på sommaren! I sommar var vi inte ut dit ens en enda gång.
  • Att börja jobba! Kommer börja hoppa in igen åtminståne under sommaren på gamla jobbet!
  • Sen skulle jag hjärtans gärna ta en tjejhelg i Stockholm eller nåt också under sommaren och riktigt få tanka energidepåerna innan skol- och dagisstart till hösten, men det får vi se hur det hinns/orkas/passar in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar