fredag 17 november 2017

Världsprematurdagen för alla små stjärnor

Idag finns det artiklar att läsa om oss både på Vasabladet, Österbottens Tidning och Svenska Yle Österbotten! Under Yles artikel hittar man också ett 12 minuter lång ljudfil som också hörts i radio Vega idag, och bara man kommer över att jag låter jättetråkig och helt utan livslust-ig på rösten (finns det nån som tycker om sin egen röst inspelad?) så blev det faktiskt bra!


Så många fina älskade barn som har hamnat att gå igenom så mycket och vara så starka alldeles från start. Sånt som man önskar att ingen, och speciellt inte en helt oskyldig liten bebis skulle behöva ta sig an. Otaliga nålstick, undersökningar och utmaningar behöver de utstå och klara av, våra små kämpar. Så tacksam för den fina vård de får i vårt land som hjälper dem att komma över hindren. 

Igår läste jag i den svenska prematurgruppen om en liten som inte orkade mer efter att ha kämpat i två veckor, och det kommer så nära. Jag är varje dag så oerhört tacksam för att vår Noel orkade kriga sig igenom och ut på andra sidan, och jag önskar så innerligt att så vore fallet för alla små stjärnor som föds för tidigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar