fredag 10 november 2017

Uppfylld önskan och varje dags stressmoment

Huh en sån lång dag! Känns som att klockan redan är 23:30 i mitt huvud..
Vi började som vanligt dagen just över kl.6, vi hade tid till fyssen redan halv 9 så idag gjorde det inget med tidig väckning idag. Efter en timme jumppa blev det en halvtimmes fruktpaus i väntrummet innan vi slapp in på rådgivningsbesök. Noel går fint uppåt på kurvorna både enligt längd och vikt fastän jag varit lite orolig ang. mat-/mjölkintaget den senaste veckan. 
Han är nu 7kg och 62cm.


Efter förmiddagen vid sjukhuset tyckte jag att Oliver hade varit så duktig som orkat med allt så jag kom på att det var dags att uppfylla en av hans önskningar som han alltid pratar om när vi kör förbi, nämligen att åka till abc! (hahah tur att han inte har svårare önskningar än så) De har ju faktiskt jättebra lekplats vid abc här utanför stan och han säger alltid "mamma sinne..." med längtan i rösten när vi kör förbi. Till vår lycka hade de ugnskorv med mos i lunchbuffén idag så vi åt oss proppmätta och killen fick busa av sig! Han somnade bums i bilen sen.

När han hade sovit ett par timmar, vaknat och druckit sin dagliga smoothie så prakkade vi på oss kläderna igen och for ut. Jag kan erkänna att vi nog inte varit ute så mycket som jag skulle velat på senaste tiden, men det är sånt stressmoment och bara förjävla jobbigt med allt kring påklädningen just nu, så då är det mycket enklare att bara låta bli, om jag dessutom vet att vi inte är påväg nånstans där man sen får pusta ut en stund. När vi är utomhus här omkring ska man ju sen ratta både vagn och hund och springa efter en mopopojke på cykel så det är ingen lugn tittapåmolnen-promenad vi är ut på oftast.


Noel har bara sovit 3 gånger idag så det var en ledsen övertrött kille jag har nattat nu. Sami ska ännu på grillmatskväll med några kompisar efter att Oliver har somnat så nu ska jag ska öppna chipspåsen och titta lite serier!

2 kommentarer:

  1. Hur gör du när O somnar i bilen? Lyckas du flytta över honom sovandes? Antar du inte körde runt i flera timmar :))))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej ja lyfter nog bara över honom i vagnen. :) Han brukar öppna ögonen lite så han ser var han är men somnar medsamma om då han är så van med proceduren. :) Om han e trött när vi kör hem men int hinner somna så brukar han säga "tota vagnen olli vänta bilen" så får ja hämta vagnen o sätta dit honom direkt! 😀

      Radera