fredag 24 november 2017

Paket före jul

Black Friday börjar vara slut för denhär gången! Dethär tror jag egentligen är första året då jag faktiskt aktivt försökt shoppa lite på rea på black friday och jag tycker att jag lyckades ganska bra!

Vissa ställen har ju black week som pågår hela veckan vilket jag nästan tycker är lite onödigt, det tar liksom lite grejen ur det hela, men de vill ju få in så mycket pengar som möjligt när folk ändå är lite extra på hugget förstås!

Jag räknade idag att jag väntar på 7 paket från 6 olika ställen just nu, så jag har en hel del att se framemot! 
Ett paket från Campadre beställde jag redan för en tid sen innehållande bl.a. en köksassistent (jee!) och en julklapp åt en i familjen (vi har lottat vem man ska köpa åt bland de vuxna i år), och det borde också komma vilken dag som helst nu. Idag hittade jag en ny vardagsrumslampa på Campadre som jag tror kommer passa perfekt här hemma!

Mest blev det shoppat från Martinex nu ikväll tror jag faktiskt! Blev tipsad om den sidan som jag inte varit in på tidigare och de hade faktiskt jättebra rea! Blev ett par Muminplagg åt Noel, ett par Emil i Lönneberga-tröjor, några pussel och metspö + magnetfiskar åt Oliver därifrån.

Jollyroom levererade med pussel och nya kappsäckar åt Oliver till då han reser till jumppastan (ny grej han kommit på att leka) varje dag och hans gamla gått sönder, samt ett par babyleksaker åt Noel, vi har faktiskt inte så många babyleksaker då vi hade lånat det mesta när Oliver var liten!

Jotex tyckte jag också hade bra rea (och så råkade jag ha innestående pengar där från nåt jag skickat tillbaka - perfekt!), blev lite nya sängkläder, kökshanddukar och ugnshandskar därifrån.

Så nu börjar nästan alla julklappar vara hemklickade och jag kommer kunna njuta med en kopp glögg istället för att ränna runt i butikerna de sista dagarna innan jul!

Nån som kommit över nåt extra bra fynd ni är nöjda med?

2 kommentarer:

  1. Köpte 4 röda julgardiner till vardagsrummetför 20 euro istället för 71 euro. Exakt de jag tittat på tidigare = så nöjd! så jag bestämde att jag behövde gråa oxå som var lika och samma pris.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är nog det bästa, när man tittat på nåt o nästan varit berädd att betala fullpris, men sen hittar det på rea! 😄

      Radera