måndag 27 november 2017

Likheter och olikheter bröder emellan

De flesta som har träffat Oliver när han var bebis, och som nu har träffat Noel, tycker att de knappt alls liknar varann! 
Med Oliver fick vi höra att han är på pricken lik Sami och de flesta tycker att Noel är mer lik mig till utseendet. Jag tyckte också att Oliver var lik Sami, men att han också liknade min storebror från hans babybilder (de flesta tycker också att jag o min storebror liknar varann mycket, medan syrran och jag istället har väldigt lika röst), däremot så tycker jag inte att Noel liknar Sami så mycket, men är väldigt lik Oliver när han var liten!

 Hah, blev lite invecklat dedär men ja, slängde ihop ett par jämförelsebilder med Oliver och Noel, och jo, liknar varann tycker jag nog att de gör, fast man nog ser att de också är olika!


Till sättet tycker jag också hittills att de varit väldigt lika som bebisar. Dvs lugna, nöjda pojkar som inte har bråttom nånstans! De har båda blå ögon (som Sami) och runda goa kinder, den enda olikheten jag på rak arm kommer på är att Noel inte använder tuttu över huvud taget, medan Olivers tuttu hänger med dagligen fortfarande (de ska dock skänkas åt bättre behövande tomtenissar på julafton är det tänkt!).

På bilderna är Oliver 3-4 månader gammal och Noel är 6 månader.

Det ska bli spännande att få följa med dem när de växer upp, hur deras personligheter utvecklas, vad de kommer ha för fritidsintressen osv. Tänk vilken lycka att ha en bror att dela livet med ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar