tisdag 7 november 2017

JANNIK

Jag fick genom Finlandssvenska bloggare-gruppen på facebook syn på ett blogginlägg igårkväll som jag var tvungen att klicka mig in på, då jag varit så sugen på en sånhär vas en längre tid! 
Anna-Lena tipsade om att det nu finns en budgetvariant (3,99€!) av den på Jysk så jag var ju tvungen att åka där via idag efter att Sami kom hem från jobbet. Ett varv via Sunds sen ännu för att plocka åt mig några snittblommor så den fick testas!


Det känns som att hela vår inredning består av prylar från Jysk snart, hahah. När det kommer Jyskreklam på tv så kan jag bara konstatera att japp, dendär och dendär har vi, dendär också.. och en såndär! Men de har så mycket fint där nu för tiden så det är ju snäppet från omöjligt att gå ut tomhänt efter en runda i butiken (denhär var såklart inte det enda jag kom ut med därifrån heller heheh)!


Passar perfekt med lite blommor på bordet när Tres Amigos och deras mödrar ska samlas i stugan imorgon för förmiddagslek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar