söndag 26 november 2017

Inte som tänkt

Morjens söndag!

Jag nattade båda barnen själv igår när Sami var på julfest, Oliver somnade först lite före 22 men fick ändå inte riktigt ro i kroppen på hela natten (säkert för att han sov med oss och brukar annars sova med Sami).. Sen vaknade båda barnen och höll låda en timme från kl 02 och så var det väckning halv 6. Har väl sovit sisådär 3 timmar inatt om man bunttar ihop alla småsnuttar. Lägg då ännu till att fadern ligger med krapula och man har fått underhålla själv hela dagen hittills. Och så är mjölken till kaffet slut . :)))))))) (matgrädde med löksmak passar mindre bra i kaffet kan jag härmed konstatera)

Igår försökte vi oss på julkortsfotografering som inte heller riktigt blev som jag målat upp i mitt inre. Blev till sist ett par kandidater men inte alls så piffiga bilder som jag tänkt mig. Ska göra ett nytt försök här nån dag men annars har vi nu nån reserv iallfall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar