fredag 3 november 2017

Hon är hemma!

Idag kom min kära lillasyster norrut över helgen! Börjar vara ett par månader sen Oliver har träffat henne nu och det går nog inte många dagar när vi inte nämner hennes namn här i huset.

Vi skulle ju stå och titta på tåget som "ii" kom med idag men Oliver somnade i bilen på väg till Bennäs och jag hade ju inte hjärta att väcka honom då han inte sov nån dagsvila tidigare på dagen. Så han missade tågtittandet men favoritmostern fick vi med oss iallafall! Vi åkte direkt till mommo och moffas i Larsmo (med en lite sväng in mot stan när jag glömde vart jag var på väg mitt i allt pratande...) och lekte resten av kvällen. "Mera ii" sa han när vi körde hem mot stan igen. 
Hon är nog saknad dendär mostern där borta i huvudstaden!


Mommos mysiga hustomtar från Tyynelän Tonttula har redan fått flytta in! Dit blir det absolut ett besök i vinter, jag har menat mig dit flera åt men inte kommit mig för det ännu, men i år ska det bli av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar