lördag 11 november 2017

En middag i min smak

Finns det nåt godare än lax till middag!? I think not. 
Jag brukar bara göra det enkelt med salt, peppar och dill på (bannas alltid över att jag glömmer att köpa färsk dill, som tur har vi alltid torkad hemma), mest bara för att jag inte kommer på vad annat man kan sätta på, heheh. Nån som har tips? Är som bekant ingen masterchef i köket men en laxfilé med kokt potatis och god sallad kan till och med jag få till med enkla medel!


Ännu godare hade det varit om jag inte hade en skrikande bebis som bordsgranne.. Fick försöka hinna svälja undan innan man slevade in nästa gaffel, så hann inte direkt njuta av smakupplevelsen denhär gången. De flesta föräldrar känner säkert igen sig i situationen..! 


Efterrätt i form av brödost och hjortronsylt efter att bebisen hade somnat. En mycket bra middag!

3 kommentarer:

 1. Pesto på laxen o in i ugnen! Godaste vi veeet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var en ny variant jag inte hört förr! Tack för tipset! :)

   Radera
 2. Pesto är inget för allergiker, men oregano, det är något heeelt annat! :D

  SvaraRadera