onsdag 1 november 2017

Den tog oss alla

Så tog den mig också, jag som har klarat mig undan Olivers två tidigare flunsor i höst med glans började nästan tro att jag var fluns-imun tack vare tankekraft i år. I lördags var Oliver helt slut, i måndags var det Samis tur och Noel har varit snorig på nätterna.
Idag fick jag dock inse även mig smått besegrad och avbokade dagens träning, gick ett varv på loppis istället men kom hem ännu snuvigare. Nu håller jag både tummar och tår för att de hålls vid stockad näsa och inte blir värre. Har inte lust att vara sjuk med två skruttar att ta hand om, och jag har VERKLIGEN inte lust att avboka lördakvällen med mina vänner! 
För första gången på 1,5 år ska jag ut o smaka (som det så moget heter heheh) med både mina mamas, not-yet-mamas heheh och syrran som kommer hem från stadi enkom för det, vi bokade in denhär kvällen i kalendern redan i augusti, det skulle kännas jäkligt surt att behöva stanna hemma mellan soffkuddarna med flunsa då istället!

En typ 6 år gammal bild från när jag var modell åt Emmi för nåt skolarbete om typ känslostämningar eller nåt.

De ringde från sjukhuset idag så imorgon blir det att bege sig mot Kokkelby igen med Noel för hjärnultra. Får hålla tummarna för att allt är bra och det bara är mänskliga felmarginaler i mätningarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar