måndag 6 november 2017

Bläcket på kroppen


Jag har alltså fyra tatueringar.

Den första gjorde jag direkt när jag fyllde 18 och det är tre stjärnor bakom högra örat som symboliserar att vi är tre syskon. Den är ojämn och sjukt dåligt gjord men jag ser den ju inte själv så det är inget jag stör mig på egentligen.Den andra var Live Love Laugh på foten som jag gjorde när jag var 19. Så jäkla kliché och jag har nog "växt ur den" lite men jaja. Symboliserar lite viktiga grejer i livet typ. Den är ju på ett ställe som blir väldigt nött så den har blivit ganska grå och suddig med åren.


Den tredje var C'est la vie på vänster överarm som jag gjorde när jag var 20(?). Jag läste franska i högstadiet, och dethär är typ enda frasen på franska som jag fortfarande vet vad betyder heheh. Sånt är livet, vilket ändå symboliserar mig ganska bra då jag är ganska "vi tar e som e komber" typ av mänska. Gillar den!Och den sista är Smile happily and let the whole world wonder why på höger underarm som jag gjorde 2013. 
Texten är faktiskt ur en Happy Joe ciderkork *deep shit* hahah men tyckte denndes så bra och har en djupare betydelse för mig så då lät jag gadda in den!Jag har faktiskt planer på en till tatuering som kommer bli gjord sen när jag har slutat amma, eftersom att man helst inte ska tatuera sig under den perioden. Men om jag inte ännu ändrat mig innan det blir dags så kommer det bli typ ett mandala band type-of-thing runt högra låret med sönernas namn och/eller datum inblandade dit i mönstret på nåt vis. Den slutliga designen är ännu under construction men det lär väl märkas när/om den blir gjord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar