måndag 9 oktober 2017

Träningsglädje

Dendär känslan när man ser så fram emot att fara o träna så man har svårt att sitta still redan en timme innan - just DEN känslan har jag idag!


Har nu kommit till stadiet där jag märkbart märker att jag blivit/blir starkare, mitt 1 rep max i frontsquat är exakt samma som för ett år sen (65kg) och det som är ännu bättre är att jag nu squattar med betydligt bättre form! Mina knän har efter graviditeten velat dra sig inåt när jag pressat tungt men nu börjar jag äntligen ha musklerna så de orkar hållas ut. Även triceps har blivit starkare vilket märks både på pushups och ringdips!


Fick ju tyngdlyftningsskor i morsdags/födelsedagspresent av Sami och märker stor skillnad, känns som att man står så mycket stadigare och orkar pressa mer med dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar