måndag 23 oktober 2017

Starkare

Oj så roligt när man märker att träningen går framåt, jag kan nu säga att jag igen är starkare än innan graviditeten på de flesta plan förutom kanske magmusklerna (dock förståerligt)!

På dagens träning fick jag dessutom två stycken pr (personliga rekord), både i (power) clean and jerk (dvs stången från golvet - upp till framsida axlar - upp på raka armar över huvudet) med 52,5kg och power clean med 60kg (dvs från golvet till fram på axlarna). Så kul med tydliga framsteg!

Varsågoda att beskåda sån selfie som man får när man samtidigt rojvar med busungarna, och den enda jag från de senaste veckorna. Men ni har ju blivit så bortskämda med kamerabilder på senaste tiden så jag tror kanske ni överlever.

Pratade med en vän här om dan om hur mycket lättare det är att hitta träningsmotivation när man väl hittat sin grej! Dock finns det ju ingen träningsform som passar alla, så det är nog bara att kasta sig ut och prova på nya saker, och då också ge det ett par försök så man faktiskt får känna på ordenligt! Ofta kan ju ett första pass av nåt kännas helt åt helvete då man inte är insatt i det men efter ett par gånger kan det plötsligt kännas som att man hittat rätt! 
Har du inte ännu hittat din träningsform, prova att testa nåt helt annat än vad du testat tidigare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar