måndag 23 oktober 2017

Noel och Noel

Idag skulle Noel som sagt på blodprov igen, och som tur har man ju bästa vänner som alltid ställer upp när det krisar, så Oliver fick vara o leka med Lo sålänge! Förra gången blev det ju väldigt massa skrik, svårt att få tillräckligt med blod så de blev tvugna att sticka i båda armarna osv, så jag förberedde ju mig på samma visa denna gång och vill helst inte att Oliver ska vara med då. Till min förvåning gjorde Noel inte ens en sur min och blodet droppade så de fick fyllda sina rör på några sekunder!  Jätteskönt att det gick så bra denhär gången!

Hos Carros föräldrar hittade Oliver en docka som han började sköta, och fick låna med sig den hem då vi faktiskt inte har en enda docka fast jag tänkt på att köpa en flera gånger. Så nu har vi två Noel-babysar! Oliver har skött sin dockNoel hela dagen och kvällen och det är nog frågan om om han inte är mer krävande än den äkta, hahah!


Dockan tror jag att t.o.m är lite större än vad Noel var när vi fick hem honom! Vi grävde fram en av Noels gamla bodysar och strumpor och så skulle han absolut ha en av Olivers blöjor, så det ryms om det råkar komma nån olycka, heheh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar