onsdag 25 oktober 2017

Inspiration men inget innehåll

Nån annan än jag som märkt att jag har mycket mer blogginspiration nu sen jag har nytt kameraobjektiv? Känns så mycket roligare när man kan sätta till lite finare bilder än bara  sudiguggare. Dock blir det lite langrandot att bara skriva om typ samma dagar varje dag ut och in så nu får ni hjärtans gärna (=töntigaste ordvalet ever) komma med frågor eller förslag!

Jag:

Ni:

Jag:

Ni:

Ok bra tack :))) 

9 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja höra om dina tatueringar (vad, var, varför den texten/motivet?). Och om du planerar fler. :) Fick idén då jag såg att du hade en på en bild i tidigare inlägg.

  SvaraRadera
 2. Hur reagerade sami och dina föräldrar när du ringde den dagen då du var och kollade hjärtljuden och de då sa att Noel måste tas ut? Förstod de allvaret direkt?

  SvaraRadera
 3. Recension på er Emmaljunga önskar jag!

  SvaraRadera
 4. Berätt hur du upplever skillnaden i att ha ett barn till att ha två? Typ i energimängd, tid, sömn etc.

  SvaraRadera
 5. 1. Hur länge tror du att du kommer amma Noel? Längre rller kortare än Oliver? Känns amningen annorlunda på ett känslomässigt plan denna gång (tänkt då det int var självklart feån början att du sku få till en fungerande amning med Noel fast du visste att det gicl bra förra gången å sådär) 2. Finns det nå oro inom dej angående Noel? Förstår ju att de fanns i början då han var nyfödd men nu? Med utveckling, tillväxt å sånt? Eller är du helt lugn och känner att det kommer gå bra allt :) Tack för bra blogg med bra innehåll ;)

  SvaraRadera
 6. ✋ önskar oxå ett inlägg om hur det är att ha 2 barn istället för bara 1.

  SvaraRadera
 7. Sku gärna läsa och höra din historia om hur det är att vara 2 barns mamma. :) hur funkar dagen för er med rutiner, tycker du att det var svårt att hitta rutiner som funkade för er?

  SvaraRadera
 8. Har du nå gång dumpat en kompis/slutat umgås med en kompis medvetet? Är i den sitsen nu att jag har så nog av en vän men rycker det är så svårt hur jag ska avsluta relationen, hon bara skickar och frågar om vi kan hänga hela tiden.. vill ju helst skrika rakt ut JAG VILL GÖRA SLUT. Men det är svårar när det handlar om vänner?! Med killar är det ju 100 gånger enklare.. tipsa?

  SvaraRadera
 9. Träningen efter graviditeten.
  Du har ju haft helt olika förlossningar. Kan du berätta har det varit skillnad att börja träna igen?
  När och hur började du träna efter förlossningen?
  Hur länge tog det att du "fick lov" att börja träna igen?

  Man vet ju att man ska ta lugnt i början, men det börjar vara tråkigt att bara motionera med vagn promenader 😏
  Älskar förståss att vara ute med baybyn men som motion så skulle man snart vilja ha något annat 😬

  Mvh mamma + baby 1mån

  SvaraRadera