torsdag 12 oktober 2017

I nattmössan

Imorse när jag vaknade hade jag ett svagt minne av att Sami varit in i vårt sovrum inatt (han sover i gästrummet o jag med båda barnen i vår säng), men visste inte om jag hade drömt det eller om det faktiskt hänt.

Jag - alltså va du in i vårt sovrum inatt?
Sami - Joo heheh..
Jag - Vadå? Sa ja na konstit?
 Sami - Nå jag vakna först av att Noel grät så ja kom dit för att si va de va frågan om
Jag - Aija int minns ja de?
Sami - Nä både du o Olli låg ju helt husomhelst o sov så ja skaka dig tills du vakna
Jag - Men va!?
Sami - Så sa ja att kanske du sku pro amma Noel men då blev du arg o fråga var tältet e
Jag - Jaa men ja har na svagt minne av de..!
Sami - Du visa me händerna över Noel o fråga var tälte som man ska ha över honom e o blev rikti irritera då ja sa att ja int vet va du talar om o sa typ MEN TÄLTE, VANN E DE..!

Så att jaa.. jag har mina funderingar emellanåt om nätterna! Tror dethär var tredje gången nu sen Noel varit hemma som Sami fått komma o väcka mig när jag inte vaknat av att han gråter, och jag som annars brukar vakna direkt nåt låter! Speciellt skrämmande när man själv inte kan nåt åt det!
Nån annan nattpratande mamma med liknande erfarenhet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar