onsdag 18 oktober 2017

En stor värld att utforska


Dagens fysioterapi blev en timme uppskjuten pga försovning så vi hann nästan få langvänto i väntrummet, men det är ju sånt som kan hända! När vi sen slapp in för Noels jumppatimme kunde fysioterapeuten konstatera samma som jag gjort den senaste veckan - oj så han utvecklats!

Han är plötsligt såå mycket mera "med" sådär som vanliga babysar är när de har märkt att de har en omgivning runt sig. Hittills har han varit ganska inom sig själv men nu är det helt som att han öppnat skalet och börjat krypa ut. Han ser saker, följer med blicken mycket bättre, tar tag i saker och håller ögonkontakt, samt skrattar!


Det känns verkligen som att denhär spädistiden har varit hur lång som helst, han är 5,5månader men i utvecklingen skulle jag säga kanske som en 2-3månaders, och det är självklart att allt tar extra tid med den starten han fick. Men nu plötsligt händer det massor och det är så roligt!

2 kommentarer:

  1. Ååh vad fiin svampbody♥️♥️ Vi hade gråa tights i samma serie då vår minsta va baby å de va mina favoriter som vi hadde jämt! Så om någon har newbie svamptights i större storlek till salu vill jag köpa😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Newbies kläder överlag är nog jättefina, tror vi har dendär samma bodyn i en större storlek också. :)

      Radera