tisdag 10 oktober 2017

En kort romans

Vi hittade varann som sagt förrförra veckan och det uppstod kärlek vid första ögonkastet, men tyvärr fick jag inse att dethär ändå inte var ett förhållande värt att kämpa för..


Jag talar förståss om den fina blåmönstrade mattan. Efter lite om och men fick jag nog konstatera att den inte riktigt passar stilen som jag vill ha, samt att den är lite för halkig för att en tvååring ska kunna springa omkring som en galning om dagarna utan att riskera fallolyckor. Hade skaffat halkskyddsmattor att ha under men de får man ju ändå inte att ligga på plats ända ut i hörnen så fick nog bara konstatera den fick se sig om efter nytt boende. Som tur blir den adopterad av min vän Jessi istället så jag vet att den får ett bra hem, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar