tisdag 3 oktober 2017

Bästa boysen

Satt igårkväll och tittade igenom lite videor på telefonen från när vi var på sjukhuset i Uleåborg och nyss hade fått en liten liten Noel. Oj så många känslor som kommer fram och så glad jag är för att jag kände att nåt var fel och ville kolla upp en gång extra. Vill inte ens föreställa mig hur det hade gått annars och vilket tomrum man skulle ha i hjärtat och vardagen.


Imorgon blir Noel 5 månader och han har växt till sig såå bra! Nu är han helt en liten knubbis och det är svårt att hitta halsen för dubbelhakan hahah. På torsdag blir det dags för rådgivningsbesök igen och det ska bli spännande att se hur mycket han har gått upp nu när vi inte har vågen hemma mer. Han kan t.o.m. ha storlek 62 på vissa bodysar nu (och 62-68 i byxor då han är så rund om magen) så han växer nog så det knakar!


Hjärtat väller över av kärlek för mina småkillar. Oj så glad jag är över att få vara just er mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar