torsdag 28 september 2017

Snart ska jultomten sprängas

Vet ni att det bara är 87 dagar kvar till julafton? Eller 8 söndagar? Herrejestanis det är ju snart!

I år ska vårt hus vara dekorerat till den grad att man tror att jultomten sprängts och alla smånissar har spytt glitter och pynt i alla hörn. Så kul när man får släppa alla hämningar! Sami hade dessutom nån konstig tanke att det typ inte är nån vits att pynta för högtider innan man har barn.. 
Nå nu ska han fanimej få se på pynt.

Mitt problem är bara att jag är en snål jävel som lägger tillbaka pyntet i butikshyllan efter att ha sett på prislappen och funderat på vad annat (träningskläder) jag hade kunnat sätta pengarna på istället.. Sen tänker jag alltid att jag ska köpa pynt till nästa år på rean efter julen men då är jag så trött på allt vad tomtar och julgrisar heter så då tänker jag att vi skippar nog julen nästa år ändå, och så upprepas samma sak år efter år. 

Här har jag hittat en stilren stjärna och en jäkligt snygg JUL-lampa som nog kommer få pryda vårt hem i år i vintermörkret. Kom ihåg att ange koden elisabeth10 i kassan om ni vill slippa ännu billigare undan!

2 kommentarer:

  1. Får ni pengar från Campadre för varenda som använder rabattkoden? Tänkt då det är så mycket med Campadre nu över sllt :'D

    SvaraRadera
    Svar
    1. För rabattkoden får jag ingenting, men om nån registrerar sig via min länk får jag en slant att handla för första gången de handlar nåt, de står längst ner på sidan o fritt fram för vem som helst att sprida vidare o själv ta del av! :)

      Radera