lördag 30 september 2017

Mästerfyndaren här hej

En välspenderad dag med ovanligt många fynd har vi fått erfara här i huset idag!
Imorse hoppade jag och småkillarna i bilen och for till Vikarholmen för att hälsa på min storebror, Carola och småboysens kusin William. Vi blev bjudna på frukost, kaffe och bulle och när vi skulle hem åkte vi via Kackur för att hämta upp lite kläder jag köpt via fbloppis.

När vi kom hem var det bara att hoppa ur collegebyxorna om in i stassfaras klädren och möta upp Carro vid Lundagård! Gick en sväng på stan och café och spenderade lite välbehövlig tid utan småbarn att vakta! Hittade bland annat en matta till vardagsrummet på Åldringsvännernas loppis för 20€ men den bara slajdar runt på golvet som det är nu så vi kan inte ha den framme innan jag skaffat såndär gummi-hålla-mattor-på-plats-matta att ha under. Men SEN ska ni får er en titt, den är gårrgrann!

Hade på mig ett par nya jeans idag och märker hur jag nu själv använder kläder som jag suckade åt och tyckte var såååå fula och som det verkligen skrek MAMMA om när jag själv var yngre, hahah. Jag talar alltså om jeans som går upp ända till (och lite över i detta fall) naveln. 
Men rokoen kvinno ho som int kan änder se!


När jag kom hem hoppade vi ganska direkt i bilen igen för att hämta hem ännu ett fbloppisfynd! Nämligen en utdragbar barnsäng för 15€! Det är ju en stund ännu innan Noel behöver en riktig säng (sover ju inte ens i spjälsäng än heheh) men det är ju lika bra att handla hem när man kommer över ett sånt fynd (tycker inte Sami som bannas över då förrådet är överfullt från förr heh) och så har jag bra med tid att måla den innan den kommer i användning!

Till sist fyndade jag en liten trädväxt till vardagsrummet på -50% vid Sunds när Noel och jag flydde fältet medan Sami och Olli städade förrådet för att få in barnsängen heheh.. 

Sällan man har sånt fyndarflyt men ibland har man dagar när allt faller på plats!

5 kommentarer:

 1. Hej. Vi har ett litet bekymmer som vi skulle vilja få hjälp med. Jag och min partner har problem att få barn och nu misstänker vi att den kan bero på hans spermier (eftersom vi har gjort ett "hemmatest" som vi beställde på nätet). Nu undrar jag om någon av dina läsare vet hur man ska göra, som eventuellt har varit med om det samma? Vi vet att man kan gå igenom en undersökning om barnlöshet men vi skulle helst först vilja kolla upp hans spermier om det går. Vi bor i Jakobstadsregionen. Min partner tycker inte om att ringa om sådant och skulle därför vilja vara säker på vart man ska vända sig. Hoppas någon kan hjälpa oss!

  (Du kan radera min kommentar om du inte vill ha detta i din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har själv ingen kunskap om de men hoppas nån annan läser dehär som kan hjälpa! :)

   Radera
  2. Hej! Vi hade också problem att bli gravida. Tyvärr tas inte spermaprov i Jakobstad längre, så ni behöver få en remiss till Kokkola. Jag skulle rekommendera er att boka tid till en privatläkare (t.ex. Katarina Näs här i Jakobstad) som kan ge er remiss för spermaprov i Kokkola. Jag vet inte ifall det via Malmska går att få remiss för spermaprov, vi gick privat via Katarina när vi började utreda oss. Ofta vill de ju att man ska ha försökt åtminstone 1 år, men går ni via privatläkare kan hen säkert hjälpa er tidigare. Om du vill kan du mejla mig på ida.gragg@hotmail.com. Lycka till! :) /Ida

   Radera
  3. Oj tack Ida för ditt svar det hjälpte väldigt mycket! :)

   Radera
 2. Vi fick hjälp i tidigt skede (långt före 1 år) vänd er som föregående skrev till privatläkare. Vi tog testet på medicenter då. Men en privatläkare hjälper nog er. Stort lycka till!!

  SvaraRadera