onsdag 6 september 2017

Läget med lilla

54cm och 5,3kg har vår lilla 4 månader gamla Noel redan hunnit bli!
Så tjock och go, det kunde jag nog inte föreställa mig när jag såg den lilla fågelungen som föddes i maj. 


Han har som sagt åkt på sin första förkylning vilket inte är så konstigt då både storebror och pappa blev drabbade, nu hoppas vi bara att febern håller sig borta och att vi slipper åka in till Kokkola. Han är nog pigg och glad när han är vaken och äter bra så hoppas han bara fick en lätt snabbvariant! *knack knack i trä* Jag tänker också göra mitt bästa för att hålla mig frisk, får kallsvettningar redan när jag tänker på att vara ensam hemma med två små medan man själv är sjuk!

På lördag blir det hjärtultra för lillkillen med en läkare från Oulu, och Sami får lov att hänga med denhär gången så vi säkert förstår allt och hur läget riktigt är. Det lär väl vad jag förstått inte vara nåt farligt men när det behöver följas upp så många gånger blir man ju ändå smått nojig..
Vi fick svaren från förra veckans blodprov här om dagen och alla värden är nu bra, nåt var ännu lite högt men bättre än förra gången så på väg åt rätt håll!
Eftersom att Noel växer så bra bara av min mjölk så tyckte vår hälsovårdare vid rdg att jag nog kan fortsätta att bara amma ännu då han heller inte visar nåt som helst intresse för annan mat, men ska fråga upp det om det nog är okej ännu vid Kokkola också.

Så sånt är läget med vår lilla för tillfället!

2 kommentarer:

  1. Minns int om ja sa de men N har också nå små fel på hjärta pga. Prematur. Vi ha vari på 6 ultra men nu räknas de som uppklarat! Di försvinner troligen aldri men e int farli heller, kanske nå liknand er n har?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gången före förra sa di att di sku koll en gång till då han hadd just sånde prematurtypiskt hål på hjärta, men förra gången så hitta han o att aortan va smalare på na ställ och att de va na me hu många nånting som kommer från lungorna, så han vila att en till läkare sku si på de å.. Men får vänt o si va di sejr nu då bara o hoppas på de bästa.. :)

      Radera