tisdag 12 september 2017

I grubbo

Igårkväll efter min träning hoppade jag och pojkarna i bilen och for till Bennäs, närmare bestämt Grubbo (=dialekt för "gropen") skatepark! Det var egentligen Sami som kom på idén men han skulle ut o cykla så vi fick åka ensamma, och det gick riktigt bra med Noel i ergobabyn och Oliver som race'ade runt på pukyn!


Det var lite väl mycket folk för mitt tycke, så nästa gång ska vi försöka ta oss dit kanske nån förmiddag när det förhoppningsvis är lite färre. Oliver föll en gång och krockade en gång men som tur blev han bara skrämd, grät en skvätt men ville direkt upp på cykeln igen!


Jag blev lite förvånad över hur bra han ändå kontrollerar cykeln! Jag har ju fått erfara (springa efter...) hur bra han åker på vägarna men att han vågade åka i backarna och sånt så obehindrat var häftigt! Svängde och kurvade och åkte med fötterna i luften, så skickligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar