söndag 3 september 2017

Ett soligt septemberbröllop

Igår visade sig vädret från sin bättre sida igen och vi fick gå på bröllop i Forsby! Våra vänner Jesse och Linda blev vigda vid magistraten redan tidigare i år men vi fick ändå se en inoficiell vigsel på plats!

Det fina brudparet!

Oliver fick sova över hos mommo och moffa och Noel fick hänga med oss. Han var jätteduktig under hela dagen, sov från kl 15 när det började fram till halv 6, åt och somnade om, åt igen och låg och gillade läget i famnen tills vi for hem vid lite över kl 20. Skulle ha varit roligt att fira längre men då började lillen ha färdigt med dagen och allt ljud så det kändes ändå bäst att avsluta där.


Maten var sååå otroligt god! Hel grillad gris med potatis, sallad, bröd, nåt kallskuret nötkött och en jättegod smakrik sås. Ojoj skulle ha kunnat äta hur mycket som helst! 


Är så glad att jag valde byxor och kavaj istället för klänning ändå! Kände mig så bekväm i mina kläder och oj dedär byxorna, love them! Halsbandet var Janica snäll nog att låna ut åt mig!


Både Sami och jag märker att vi mer och mer börjar samla tips och inspiration för hur vi skulle vilja ha vårt eget bröllop. Känner absolut ingen stress för att gifta mig än (börjar kallsvettas direkt jag tänker på hur dyrt det skulle bli...) men vem vet, kanske om några år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar