måndag 25 september 2017

En utflykt med utsikt

I helgen har vi varit hos fammo och Keijo i Saarijärvi och spenderat familjetid. Så skönt att komma bort och bryta rutinerna ibland ändå, men alltid lika skönt att komma hem igen.

I lördags tog Sami, jag och Noel en snabbtur till Jyväskylä och handlade nya skor åt både Sami och Oliver. Olli är helt galen i sina nya "mopokenkä" och skulle helst ha på dem 24/7 fastän det ju blir lite svettigt med vinterskor redan heheh..

När vi kom tillbaka hade Oliver sovit färdigt middagsvilan och vi packade oss alla i bilar igen och for till Karstula för att gå upp till utkikstornet som finns där! Vi var dit för några år sen innan vi hade barn också så vi visste att det var en passande plats att ta en utflykt till och att Oliver säkert skulle tycka det var spännande. Dock är det så brant att gå de 360metrarna upp dit så cykeln (som ändå prompt skulle med) fick nog bäras både upp och ner.


Oliver och Pendi har blivit bra kompisar på senaste tiden! Hittills i Olivers liv har hon varit lite rädd för honom då han inte alltid förstått att bara ta i försiktigt (som tur har hon alltid hunnit undan så han har nog inte fått tag i henne mer än ett par gånger) men nu när han blivit större har hon börjat komma närmre och närmre och blir hädanefter tilldelad hel del pussar!


Korvgrillning och äppelkaka som avslutning på utflykten, perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar