torsdag 7 september 2017

Den gråa gungstolen

Vi håller som bäst på med lite spontan förnyelse av vardagsrummet. 
I tisdags när vi gick på soffjakt (jag sålde vår soffa på fbloppis i måndagskväll, oops..!) kom jag över denhär gungstolen utanför jysk och det uppstod kärlek vid första ögonkastet. Några dagar har sen dess gått och jag har inte fått den ur huvudet så idag for jag och handlade hem den! Ut med min gamla fåtölj som jag fick i födelsepresent när jag gick i lågstadiet (bra hållbarhet, I'll give it that) och in med denna behagligt gungiga skönhet!
  

Vi har länge funderat på att sälja vår enorma soffa som vi tröttnat på då den känns så klumpig och bastant, men vi har inte riktigt hittat nån ny som fallit oss i smaken.. Men nu när denna är såld och blir upphämtad på söndag så var vi illa tvugna att ge oss ut i soffdjungeln igen. Igår hittade vi dock en på nätet som vi båda fastnade för och efter att ha sovit på saken så beställde vi hem den ikväll! Förhoppningsvis kommer den inom ett par veckor och funkar bra att chilla i trots att vi inte provsuttit den innan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar