onsdag 23 augusti 2017

Välikausikläder åt de små

Plötsligt kom hösten riktigt på riktigt som över en natt! Märkte i morse när vi skulle iväg till Carros att Oliver har ganska dåligt med utekläder just för denhär årstiden när det kanske behövs lite mer än bara en fleecetröja, men ändå inte nån hel vintermundering. Oliver och Lo vill nästan alltid leka ute när de är tillsammans också så bra kläder är verkligen nödvändigt!


Jag scrollar nästan varje dag igenom både Campadre och Zalando-Lounge (har 4 paket som väntar vid posten från Zalando-Lounge idag, jee! + när du registrerar dig första gången där får du 10€ som välkomstgåva att handla för!), och till min lycka har de nu på Campadre en kampanj med Reimas utekläder för barn! Klickade genast hem en härligt gul välikausijacka åt Oliver som var på -50% (= bara 30€!)! Minsta storleken av den var dock 104 så den är kanske lite stor än i höst (fanns nog andra i mindre storlek men tyckte denna var så fin så kunde inte motstå!), men nästa år passar den säkert perfekt annars! Jag är så trött på att han mest har mörka och gråa/blåa kläder och försöker få in lite mer färg i hans garderob, och då vi ju dessutom har Noel som sen kan ärva kläderna köper jag gärna kvalité direkt så de har bästa förutsättningarna för att hålla länge!
Campadre har dessutom alltid fri frakt varesig du beställer nåt för 5 eller 100€! Perfekt! Kampanjerna (finns mycket åt vuxna samt inredning också, inte bara åt barn) pågår dock bara ett par dagar innan de försvinner och produkterna säljer ofta slut ganska fort så man får passa på när man hittar nåt man vill ha!

2 kommentarer:

  1. Tips om Reimas kläder: det lönar sej köpa ReimaTec som håller både vatten och slitage bättre 😊 vi har haft nästan bara Reimas utekläder och nu gjorde jag misstaget att köpa en Reima vinterhalare förra vintern. Den fick hål vid sömmarna på benen nästan genast. Sen lönar det sej också ta dom modellerna som har slitstarkare tyg på knän och rumpa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, de ska ja tänka på! Den där jackan ja beställde råka faktiskt vara ReimaTec! :)

      Radera