söndag 27 augusti 2017

Nytt på träningshyllan

Tänkte tipsa om det är nån annan än jag som är ute efter nya träningskläder inför hösten! Träningsmotivationen brukar ju ofta tryta lite på sommaren för att sen komma igång igen till hösten!

Jag köpte lite träningskläder från Dcore redan när jag var gravid för att komma igång nu efteråt och nu råkar de igen ha Dcore kampanj på Campadre! Tightsen som jag har sen tidigare älskar jag och nu när jag rensat ur garderoben och sålt/slängt några gamla tights tyckte jag mig förtjäna ett par nya. Fyller ju dessutom 26 (say whaat? jag var ju 22 typ igår?) på lördag så de här fick bli födispresenter åt mig själv!

Dehär tightsen som jag har på mig nedan finns nu också i kampanjen igen för 20€ (normalpris 70€)!


Jag började träna crossfit igen redan 6-7 veckor efter förlossningen (efter eftergranskningen förstås och crossfit är en väldigt flexibel träningsform så man behöver ju inte pressa sig slut om man inte vill, så alla som säger "var nu försiktiiig!!" blir jag så trött på, har tränat gym/crossfit flera år så känner nog vad jag klarar av), och har nu tränat 2ggr/vecka förutom denna vecka när jag tränat 3 wod'ar.
Har ett 10gångerskort på gång nu för att kunna testa lite hur mycket jag har tid och ork att träna per vecka utan att ha press att träna för att få ut det mesta möjliga av månadspengen, men när det är slut kommer jag nog satsa på månadsmedlemskap igen då jag märkt att det inte alls är svårt att komma iväg 3 gånger per vecka (tränar jag mindre än 3ggr/vecka lönar det sig mer med 10ggrskort). Det är verkligen en stor del av vad som får mig att orka på dagarna både fysiskt och psykiskt, när man slipper bort en stund på kvällen, bara tänka på sig själv och träna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar