tisdag 29 augusti 2017

Färgglada pojkar

Så stolt kille igår före kvällspromenaden med nya jackan! (+ för snabb leverans!) Aningen för stor men han gillar den stort så den får gå redan!
Att promenaden skulle sluta med betydligt fler tårar visste vi inte om då ännu som tur..! Det blev lite bajskatastrof och jag som såklart hade lämnat allt ombyte hemma (man kunde ju kanske tro att man skulle ha lärt sig vid dethär laget att alltid ha med ombyte... men nej.), så pappa fick komma till undsättning!


Oliver har blivit så duktig på att använda sparkcykeln, lungt vårens/sommarens bästa köp åt honom! Han orkar nu för tiden flera kilometer sparkandes på den, och har blivit riktigt bra på att lyfta upp fötterna och bara glida med!

Idag har vi varit på öppna dagklubben i Vestersundsby, trevligt som vanligt! Känns som att denna vecka kommer gå så fort då vi har program nästan varje dag. Imorgon blir det ettårskalas för Grynisen, på fredag födiskaffe hos oss för this old hag och på lördag ska vi på bröllop (hittade en amningsvänlig klänning i skåpet som jag köpte för 2 år sen som jag hade glömt att jag hade köpt och aldrig använt heheh.. *dement*)!


(Alltså sån lyx mina pojkar har som får ärva fina kläder av Lo och Gry! Älskar denhär bläckfiskbodyn från Maxomorra, så fina färger!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar