söndag 23 juli 2017

Vad vi sysslat med

Tack för att jag fick så mångas input om introduceringen av mat åt them little bebés, vi ska till Kokkola igen nästa vecka för hjärtultra + blodprov, och två dagar efter det på 3 månaderskontroll till rdg, så ska ta upp det då igen och fundera hur vi ska göra, om vi måste börja introducera nu snart (fick svar på pm att det är för att de ska kunna börja äta köttpuré så fort som möjligt sen, för att få i sig tillräckligt med järn, vilket ju Noel haft problem med..) eller om vi kan vänta en stund till. 
Nu har Noel kommit över 3,5kg så vi har fått sluta med keskosdroppar, dvs ett tillskott mindre att hålla reda på!

De senaste dagarna när bloggen varit tyst har vi hållit på med sånthär:

Linnea Henriksson konsert med Carro vid After Eight i torsdagskväll, följt av en sväng till Black Sheep. Så skönt att komma ut och "lufta sig" lite (så fult uttryck hahah).

Igår var syrran här nästan hela dagen, passade på att tvätta ett par mattor när det var fint väder och sen tog vi fika i en park med Sara, med frukt och "bullaaa" som Oliver och jag köpte när vi gick en sväng på gammaldagstorg på förmiddan!


Och så har vi förstås tupplurat och tränat lite med ergobabyn. Är fortfarande lite osäker på användningen av den då det känns som att han borde vara lite stadigare i nacken för att sitta riktigt bra, trots att vi nog har spädbarnsinlägg.. Men vi testar en stund varje dag så blir det säkert bra så småningom, tror den kan vara välbehövd när Sami far i jobb nästnästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar