tisdag 4 juli 2017

Två månader

Dagens magnetröntgen visade inget onormalt i huvudet på den lille, så skönt att höra! Innan det var vi via laboratoriet för blodprov och ajajaj i mammahjärtat när ens lilla skriker då de sticker både i den lilla armen och hälen.. 
Till sist blev det sen läkarbesök, 2695g (men då hade han nyss ätit, 2640g morgonvikt) och hela 46 centimeter! Hans hb hade dock sjunkt ner till 82 igen så vi ska öka järndropparna från 2 till 3 både morgon och kväll och har det inte blivit bättre om en vecka så blir det att få blodinfusion igen.. Även d-vitamin var lågt så det ökas också från 10 till 12 droppar mitt på dagen. 

Idag blev Noel 2 månader gammal! Känns på nåt vis overkligt då det nästan känns som att sjukhustiden typ "inte räknas" och han egentligen bara är 2 veckor, alltså tiden som vi haft honom hemma.. Känns redan overkligt att minnas att han faktiskt varit 7 veckor på sjukhus.. Tänk så fort man glömmer och kommer in i vardagen man har just nu! 
I utvecklingen är han ju också nog mer som en två veckors än en två månaders baby, man får ju hålla i minnet att första veckorna gick åt till att överleva så att utvecklingen kommer lite efter är inte så konstigt!


En gosigare mysgubbe har jag då aldrig träffat, måste jag säga! Han älskar att vara hopkrupen nära nära i famnen och varje natt vid 4-5 tiden börjar han rojsa tills han får komma o sova tätt intill mamma några timmar. Han ler ännu inte medvetet men väldigt ofta pga reflexer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar