torsdag 6 juli 2017

Första möten

De flesta dagarna i veckan har vi väldigt få eller inga planer eller besök alls, men denhär dagen har verkligen varit fullspäckad av besök och program!

I förmiddags kom min fammo hit för att träffa Noel för första gången. Sami och Oliver hade farit till boxen så det var lugnt och tyst i huset. Noel har fått en jättemassa fina gåvor både före och efter att han kom hem från sjukhuset och idag fick han ännu mera! Muminbestick av fammo och faffa och fina Lykkeliten tossor av min faster Sussi som tyvärr inte hann komma hit sålänge hon var här från Åbo.


Efter det var det dags för Noels vägning vid rådgivningen. Jag har lånat hem en våg från rådgivningen som jag väger honom på varje morgon men vi ska även in för vägning en gång i veckan tills han väger 3kg. Hans vikt går dock spikrakt upp på kurvan så det lär knappast ta så värst länge till!

Sen knackade det på dörren och så stegade mamma in! Med sig hade hon fler gåvor av släkt o vänner och en stund efteråt kom även Samis storebror med familj för att ta sig en titt på den lille för första gången. Kusinbesöket var verkligen uppskattat av Oliver som fick leka av sig och speciellt uppskattat av mig då den äldsta kusinen Jessica frivilligt tog sig an att städa Olivers rum, heheh.


När de farit hem var det dags för dagens sista program, nämligen baby- och lite syskonfotografering! Alice kom hit och fotade och det ska bli så kul att få se bilderna sen! När Oliver var 6 veckor togs det babybilder av honom så det ska bli kul att ha lite fina babybilder av Noel också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar