måndag 17 juli 2017

Ett sällsynt fynd

När man är 182cm lång är det inte det lättaste att hitta passande kläder överlag, tröjor blir för korta i midjan och i ärmarna och byxor är nästan alltid för korta i benen. Jumpsuits tycker jag är såå snyggt på andra men det har jag aldrig knappt tänkt tanken på att prova då det känns som en mission impossible att hitta en passande sån. 

Idag efter att Oliver somnat för dagsvila och S kunde vara hemma med Noel så for jag ensam till stan för att se i lite butiker. Har knappt nåt alls som jag gillar i min garderob just nu så lite förnyelse är verkligen behövd. Och gissa hur förvånad jag blev inne på Cubus när jag hittade en jumpsuit som jag bestämde mig för att prova, och som passade (och som dessutom bara kostade 15e)! Success!
Dessutom är den amningsvänlig med dragkedja där fram!


Ikväll ville S prova hur det är att vara ensam med båda barnen vakna så jag fick åka o träna! Tredje crossfit wod'en och det är så skönt att börja kunna röra på sig ordentligt igen! Vi börjar nog lite get a hang of dethär med tvåbarnsvardagen. Jag har kunnat besöka kompisar med båda barnen så S slipper och träna och Olivers skrik- och knuffutbrott här hemma har lite börjat lugna ner sig vilket är oerhört skönt. Light in the end of the tunnel känsla. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Har en fråga :) var köpt ni möbelfärgen ni målat Olivers säng med? Såå fin! 👌

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är målad med Vintage Paint från från Serafiina i Jeppis. :) En 0,7 liters burk räckte bra till två varv, tror att den färgen jag använde heter warm grey!

      Radera