söndag 16 juli 2017

En bättre sommardag

Har en riktigt bra dag att se tillbaka på och en riktigt bra start på årets Jakobsdagar!

Min vän Heidi är i hemtrakterna från Stockholm några dagar och idag passade vi på att catcha up vid Skorpan. Blev både en och två koppar kaffe samt både chevrésmörgås och deras gudomliga glass!


Efter det fick vi besök av min bror och hans Carola och William, och efter att de for hem begav vi oss hela familjen till stan för barnens dag! Så kul att Oliver har blivit så stor att man kan börja göra lite mer aktiviteter! Vi missade oss dock lite då vi inte hade med just nå löspengar, då både ridningen och karusellen som Oliver hade velat på kostade 3e.. Men lite hockeyskott en provsitt i brandbilen blev det iallafall och sen asiatisk middag på en uteservering! Sen blev liten bebis knipig i magen så vi fick avsluta och åka hem ta glassefterrätt här istället.


Det är så kul att staden verkligen väcks till liv åtminståne en vecka under sommaren!
Under årets Jakobsdagar skulle jag vilja hinna med en sväng på storloppiset på torget imorgon, på torsdag ska jag ta en barnfri kväll och gå på Linnea Henriksson vid After Eight och på lördag hoppas jag hinna en sväng på gammaldagstorg och lagerloppis! Crossfit Jeppis har förresten öppet hus på fredag så då ska jag försöka locka med några vänner dit på wod! 

Vad är er favorit under Jakobsdagarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar