måndag 10 juli 2017

Den perfekta sommardagen

Igår hade vi en riktig såndär varm sommardag som man drömmer om i novembermörkret! 
Vi var bjudna på middag till mammas o pappas på eftermiddagen men på förmiddagen stack vi iväg hela familjen till en park i närheten. Oliver har blivit så skicklig på att använda balanscykeln och älskar att åka ner för backar!

Denhär snygga vagnmobilen fick Noel i present av Carro. Kommer väl till pass när man inte vill att okända ska in och påta på liten i vagnen! (har nog alltid myggnät på men tog bort för att fota)


Efter lunch och Olivers vila slängde vi Pukyn och barnen i bilen och for till Larsmo där även min storebror o hans familj var. Mamma passade på att sätta männen i jobb och flytta "pärleporten" till andra sidan huset!


Alla kusiner fick träffas för första gången! Noel tyckte dock inte det var nån höjdare att ligga på golvet heh..


Mellan Noel och William är det bara 2 månader, men Noel är nog några storlekar mindre med sina 2,8kg mot Williams 7kg!


Min storebror jobbar inom militären och är bara hemma på helgerna, som de dessutom mest spenderat i södra österbotten hos Carolas familj, så dethär var första gången de fick träffa Noel!


Bilden ovan till höger är tagen 1sek innan Oliver hoppade ner i vattnet heheh..

1 kommentar:

  1. Hej! Nu har ni haft ert golv ett tag..undrar vad du tycker om det? Kan du reklmemendera vinyl? Vi är i golvbytar tankar och fundrrar på att köra på samma som ni har.. ja, vad sku du säga? Tanken är mellan något liknande som er eller samma utseende bara att matta... tankar? Tack för en bra blogg det är så kul att följa dig :)

    SvaraRadera