måndag 31 juli 2017

Ärtestöd

Oj vilket åskväder som drog över tidigare ikväll! Strömavbrott i helahalva österbotten och som tur hade Oliver redan somnat annars tror jag nog han hade blivit ordentligt rädd.

Nåja, i sommar har jag inte alls satt den tid i trädgården som jag från början hade tänkt att jag skulle. Hade ju inga jätteambitioner iom att vi skulle få bebis runt midsommar men nu satt jag ju redan hela juni på sjukhuset så det blev verkligen inte gjort just nånting under den månaden. 
I början på juli satte jag ner några frön i blombänken som sitter fast i terassen men tänkte att vi får nu se om nåt ens kommer upp. Nu har det börjat växa för fulla muggar och idag blev det att åka och inhandla nåt form av stöd för ärterna! Körde på billig och enkel variant så jag köpte stödpinnar för blommor och limmade ihop dem med limpistol! Lite snett och vint men så får det vara tycker jag. Ska ännu förstärka lite med band/ståltråd men regnet började hälla ner förrän jag var klar så det var bara att söka skydd. 


Båda terasserna borde oljas men jag förstår inte hur folk ens har tid med sånt!? Och dessutom med barn som helst inte ska va där och tassa omkring direkt efteråt..

Jaja, nu hör jag lilleman knorra efter mig så jag ska dra mig till sängs och hoppas på att få lite fler sömntimmar på kontot än förra natten!

1 kommentar:

  1. Du hinner no olja in terassen san tå di e tonåringar 😂

    SvaraRadera