måndag 5 juni 2017

Vi mårar åpåå

Idag började vi dagen hos socialcentralen(?) för att S skulle erkänna faderskap, since we're not married. Vi hade bokat tid till att göra det vid rådgivningen dendär tisdagen som aldrig blev av då vi for till Oulu torsdagen före. Men nu är det gjort!

Sen for jag och släppte av Oliver hos mommo som ju sådär passligt bor precis mittemellan Jeppis och Kokkola, så det är enkelt att svänga in där via. Sami är tillbaka i jobb nu i två veckor innan han tar semester, och min mamma har semester nu två veckor, så hon sköter Oliver medan jag är i Kokkola på dagarna!


Noel väger nu 1615g! Det går så snabbt framåt! Tänk att han redan gått upp över ett halvt kilo, den lille. Det börjar nog synas också för han har fått betydligt rundare kinder och tjockare ben och armar. Ser lite mer ut som en "normal" baby helt enkelt (fast i miniatyr)!

Han har börjat äta bättre ur flaska, och får nu 30ml mjölk var tredje timme istället för 20ml varannan timme. Han vaknar ofta enkom till matdags och får då så mycket han orkar äta innan han somnar igen ur flaska och sen resten genom sonden. Magen har också börjat fungera bättre av sig själv så det är skönt!
Idag fick han dock kanyl satt i huvudet igen och det tar ju så sjukt i mammahjärtat. Det var som tur bara för 4 timmar då han fick en blodinfusion med röda blodkroppar (minns inte varför men enligt läkaren är det vanligt för prematurer).


Han har ofta såndär smile-reflexer och det är ju nog smittsamt och såå charmigt fast han inte gör det medvetet!

4 kommentarer:

  1. Vilket vackert leende :)

    SvaraRadera
  2. Gud vad söt :) Härlig kille ni fått!

    SvaraRadera
  3. Det märks på bilderna att han går upp vikt :) söötis han är!

    SvaraRadera