onsdag 21 juni 2017

Våra söner

I förmiddags åkte jag till Kokkola och hämtade hem vår lilla Noel! 
Dagen har gått över alla förväntningar och Oliver har tagit emot honom såå bra! En bättre storebror är nog svår att hitta, han är så snäll och öm med honom. Såklart är det en massa vaktande då han inte förstår riktigt hur liten och ömtålig Noel är men man kan inte ta miste på hur mycket han tycker om sin lillebror. 

Han ville prompt ha honom i famnen när vi satt i soffan idag och såklart fick han prova på med lite hjälp att hålla huvudet. Noel trivdes så bra i storebrors famn och storebror var så stolt så han nästan sprack! Han satt med honom tills jag hade mjölksyra i armen och helst hade han nog inte lagt ifrån sig honom då ännu heller. 


Noel ammar så bra och har ätit 80ml varje måltid hittills. Känns oerhört skönt att vi fått det att funka så smidigt! Jag är inte alls lika nojig över andningen mer utan det känns nog som att jag vågar lita på honom fast man inte har blicken på honom nonstop. 

Nu börjar en liten röra på sig här i babynästet bredvid mig så nu ska vi sitta och mysa i soffan medan det är lugnt i huset sålänge Sami och Oliver är borta hos en kompis.

4 kommentarer:

  1. Så skönt att ni fått komma hem. Lycka till i vardagen med dina fina gossar 😍

    SvaraRadera
  2. Önskar er allt gott på hemmaplan. Svårt att försöka föreställa sig vad ni gått och går egenom. Hoppas allt fortsätter i fin takt frammåt. Hoppas ni får en lugn och skön midsommar på hemmaplan ♡

    SvaraRadera