lördag 17 juni 2017

Sommarfrisyr

Denhär stora killen blev med sommarfrisyr idag! Efter att pappa blivit friserad först så gick det riktigt bra och jag fick klippa någotsånär i fred medan han såg på Daniel Tiger. Klippte honom lite i början på maj också men lämnade det ändå så långt då att det började bli riktigt svettigt för honom nu, så då är det nog bäst att ta det kortkort!


Men ojoj alla myggor vi har här på gården.. De förstör så mycket av den härliga sommaren! Speciellt kvällstid är det nästan omöjligt att vara ute här utan att bli fullkomligt uppäten. Räknade till 25 myggbett runt Olivers hårfäste imorse.. Finns det nåt husmorsknep eller nåt man kan hämta från apoteket för att de inte ska klia så förfärligt?


Idag far jag till Kokkola först på eftermiddagen då syrran har examenskaffe hos mamma och pappa i Larsmo som vi far på nu före. Vi far med två bilar så får jag åka direkt till Kokkola sen o vara där hela kvällen med lilleman!

3 kommentarer:

  1. Aloe vera gel hjälper

    SvaraRadera
  2. Aloe vera gel eller Forever livings Aloe propolis, verkligen jätte bra och dryg! Passar även spädbarns hud

    SvaraRadera
  3. Om du vill ha en bra "myggolja" så rekommenderar jag vetegroddsoljan från Marja Entrich! Hjälper otroligt bra mot myggor, räcker med att smörja/dutta lite här o där med oljan. Vi har vår flaska tredje sommaren nu. Använt på baby också.

    SvaraRadera