torsdag 29 juni 2017

Snabbträning bättre än ingen träning

Hade börjat komma igång lite med träningen på kvällarna när Noel ännu var på sjukhuset och Oliver hade somnat för natten, förra veckan var jag t.o.m. på en första crossfit wod (dödstungt men skitkul!), men det har förståerligt nog fått ligga lägst ner på priolistan nu senaste veckan då vi äntligen fått ha Noel hemma!

Jag blir dock smått tokig av att bara traska omkring inom husets 4 väggar, då Noel inte ännu fått vara ute och vi inte har ens kunnat ta ordentliga promenader.. Nu ska ju dock Noel ändå ha mjölk ur flaska morgon och kväll (för att har får dmf pulver i) så igår passade jag på att fara ut på en snabbislänk efter att Oliver somnat och så fick Sami ge kvällsflaskan!

Var på dåligt humör när jag for iväg så bestämde mig för en kort träning, 1,5km jogg, 5x sprint upp och gång ner vid treffisbacken och 1,5kg jogg hem igen. Hamnade dock att gå halva vägen hem då knäna inte ville mer..


Beställde dessa Dcore träningstights sålänge jag var gravid, och nu passar de äntligen! Bästa paret jag haft på länge och åtminståne för nån dag sen så fanns de ännu snorbilligt på rea på campadre! Får se om det inte blir att beställa ett par till i annan färg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar