söndag 25 juni 2017

Dem boyz

Vi hade verkligen inte kunnat önska oss en lugnare och beskedligare bebis! Liksom Oliver som bebis så gråter han inte i onödan, bara en liten skvätt om maten inte serveras fort nog eller om luft i magen behöver komma ut, men det går ofta snabbt om. Han har börjat ha lite längre vakna stunder på eftermiddagen och trivs allra bäst i famnen. Idag väger han 2240g!


Oliver tycker så om sin lillebror, kramar och pussar och vill gärna ligga på sängen bredvid honom och titta på hans små små fingrar. 
Det märks nog dock en aning på hans beteende att vardagen ändrat, och typiskt nog sammanföll det ju dessutom på samma gång som tvåårstrotsen. Att man inte får skrika som en mistlur (inte för att han är arg/ledsen utan bara skrika för ge omvärlden tinnitus typ) inomhus går inte in och blir man tillsagd och förklarad för varför, så säger han "challenge accepted, mamm" med blicken och skriker dubbelt högre och längre, samt att man inte får kasta saker är också lite svårtförstått (han har haft både beteendena sen tidigare men det har blivit värre nu).. Annars går allt bra (förutom att moderns tålamod tryter emellanåt..) men man märker nog också att han börjar tycka det är tråkigt att bara vara hemma då vi ju förr alltid umgåtts mycket med vänner, fast pappa nog försöker sysselsätta honom med olika påhitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar