lördag 24 juni 2017

Älska vardagen

Vi börjar ha landat här hemma och dagarna sveper förbi, nu har S redan haft en vecka semester, som tur har han ännu 3 veckor kvar och sen 2 veckor pappaledigt! Man kommer säkert (förhoppningsvis) hinna bli vanare tills dess för just nu känns det ganska övermäktigt att vara ensam hemma hela dagen med båda barnen då en ska ammas och bytas på stup i kvarten och en som helst vill leka nonstop o blir frustrerad om han inte får sällskap. Men om andra klarar det så va sku int vi å! Snälla är de med varann åtminståne (när den äldre inte flippar och skriker i högan sky bara för att päronen säger att vi inte ska skrika inomhus.....) så det är ju bra!

Amningen går riktigt bra och jag har lämnat dedär att väga före och efter sålänge jag märker att han äter duktigt och går upp i vikt vid morgonvägningen. Han har redan gått upp 120g nu sålänge vi varit hemma så det går ju åt rätt håll! (idag 2180g, vi närmar oss 2,5kg med stormsteg! (2,5kg = när man får börja va ute)) Helammar förutom morgon o kväll när han ska ha dmf pulver i mjölken, men bra ändå att veta att han lika gärna dricker både ur flaska och bröstet, lika som Oliver gjorde när han var liten. Funderar dock på att sluta pumpa förutom dedär han behöver morgon o kväll o låta mjölken sina till den mängd han behöver, då pumpningen nujust mest ger stress o tar extra tid..

Lillebror får gärna låna storebrors säng sålänge vi leker i hans rum!

Idag fick pappa ta över lillen en stund och jag och Oliver for ut på promenad! Skönt att få ge honom all fokus en stund, annars är det Sami som är mest med honom och jag med Noel då I've got the milkhinks. När vi kom hem höll S på fixade nåt som han använde borrmaskinen till och Oliver var inte sen att haka på med sin egen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar