måndag 22 maj 2017

Snart flyttar vi söderut

Det är konstigt hur fort dagarna går här fast man egentligen inte gör så mycket. När jag kommer till avdelningen ca 9 tiden på morgonen tar jag lillens temp, gör morgontvätt och byter blöja, och sen sitter vi och myser tills det är dags för mig att gå och äta lunch. Efter det sitter vi och myser några timmar till tills jag far och äter middag, och så myser vi igen tills jag far därifrån runt 20-21 tiden. Däremellan är det förstås lite blöjbyten och en läkarrond och en del mjölkpumpningar och sånt också, men mest sitter jag med en sovande liten kille i famnen. Idag har han fått ligga vid bröstet både morgon och kväll och han är så duktig! Man märker tydligt att han blir starkare och orkar både vara vaken och suga mer och längre!

De ringde till Kokkola idag och det kommer bli flytt på onsdagmorgon! Så otroligt skönt. Jag började gråta idag när en sköterska frågade vad första barnet heter så det ska bli skönt att inte behöva vara borta från Oliver många dagar i streck mer. Nu igen har jag varit borta rekordlång tid..


En läkare kom och pratade igenom flytten med mig idag, och han frågade på samma gång om jag fått reda på varför Noel var så liten då han föddes än, men det förblir ännu ett mysterium. Moderkakan var jätteliten och navelsträngen hade dåligt flöde och de är inskickade för analys men ännu har det inte kommit nåt svar. Navelsträngen var även 2 varv runt Noels hals men nån tydlig orsak till varför det blev som det blev och han slutade växa kan ingen se. Han har heller inte vad nån kan se nån sjukdom eller nåt sånt som skulle ha kunnat orsaka det. Såå att sånt.

Har inte tagit nån bild idag så ni får se en från i förrgår.

1 kommentar:

  1. Oj va skönt att ni får fara ti kokkola! ❤️ Tänker på er, lillkillen värkar vara en riktig kämpe! ❤️

    SvaraRadera