torsdag 11 maj 2017

Lillebrors namn

Vi hade funderat på namn redan en tid innan men inte kommit fram till nånting.. Pojknamn kändes jättesvårt och vi kom inte på nåt som båda tyckte var jättefint. När jag låg i ambulansen påväg till Uleåborg tyckte jag det kändes så konstigt om han kommer ut och inte heter nånting, med Oliver hade vi namnet klart flera månader på förhand och hann länge prata om honom med namn sålänge han var i magen.

Vi hade nog några alternativ som någondera av oss fastnat lite extra för, men när vi fick se honom kände vi båda att inga namn vi funderat på passade alls. Så vi började från noll igen. 

Efter ett par dygn kom vi dock på det. Sami föreslog det och jag kände ganska direkt att jo, detdär är ju han! Vi ville ändå fundera på det ett par dygn utan att påverkas av andras åsikter, men nu är det bestämt och det är en lite Noel som Oliver fick till lillebror!


Och ni som är svenskspråkiga har nu kanske uttalat det som nOel, men då får ni läsa igen! Det blir nämligen med "finskt uttal", alltså nÅel. Inte heller nåELL, utan nÅel. :) Snabbt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar