tisdag 2 maj 2017

Härliga maj

Är det nån annan som haft för sig att det är måndag idag? 
Man blir ju helt vikovill av långhelg!

Dagen började som vanligt kl 06:00 här i huset. Killen har en inbyggd väckarklocka som aldrig slår fel - tyvärr. Dock har jag också börjat vänja mig nu efter en månad av tidiga mornar och är inte ens värst trött den tiden mer heller, utan vi kan stiga upp ganska smärtfritt och slänga oss på soffan och se på barnkanalen istället, heh.

Till kl 9 for vi sen iväg till dagklubben och efter det for vi via loppis och sa upp bordet innan Oliver somnade i bilen på vägen hem. Fick sen väcka honom efter 1,5h då han hade tandläkartid men den hade han nästan lika gärna kunnat sova förbi, för nåt räknande av gaddarna blev inte tal om då killen vägrade öppna munnen..! Vi får göra nytt försök till vintern helt enkelt!


Sen blev det lek med bästisen igen och dehär små gårdstomtarna sken ikapp med solen då det var terassräcksbygge på gång, Oliver ääääälskar ju verktyg av alla de slag och om nån i stan inte vet hur en borrmaskin låter så fick man troligtvis reda på det idag som han höll igång med ljudeffekterna! 

Nåt preggosim hade jag inte lust med ikväll, så istället for jag till ett par butiker för att se lite på utbudet av trädgårdsgrejs och tillbehör. Kom hem med lite smått, och fortsatte sen med att räfsa och samla upp löv från framsidan av gården innan S skulle iväg till boxen. Äntligen har snön smält bort och man kan ta itu med trädgårdsarbetet på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar