måndag 1 maj 2017

En underbart solig första majdag

En sån härlig första maj vi har haft! 
Sol hela dagen och fastän det blåst en del ibland har man kunnat känna detdär varma och våriga i luften som bytt ut den kalla vinterluften.

Sami var vid boxen tre timmar i förmiddags men efter det har vi spenderat dagen tillsammans hela lilla familjen, mestadels utomhus! Vi hade inte planerat nåt speciellt för dagen men efter att ha tagit kaffepaus med munkar när Oliver vaknat från dagsvilan hoppade vi på cyklarna och for till ett par lekparker och lekte. Mycket uppskattat av lillkillen som både älskar att sitta bak på cykeln och parklek!

Jag som inte direkt är den smidigaste i klätterställningar och rutchbanor passade på att ta med kameran för en gångs skull!


När vi kom hem stannade vi ute på gården och lekte en timme till med Pendi tills vi var tvugna att gå in och laga mat. Sami böt till sommarringar på båda bilarna (så nu är det absolut färdigt med vinter för i år, hör du det universum!?) och jag räfsade undan lite gamla löv från gräsmattan, sånt som hör våren till!


Imorgon tror jag vi ska tjuppa iväg till öppna dagklubben på förmiddagen, och på eftermiddagen blir det dags för lillemans första tandläkarbesök!

8 kommentarer:

 1. Vann i jeppis finns e såde fin lekpark riktigt? Undrar en lekparksovan förälder ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vid Jungmans skola i kyrkostrand finns en massa bra rutchbanor och vid ett dagis precis där bakom, kommer int ihåg va de heter, finns dedär "piratskeppet". :)

   Radera
  2. "Piratskeppet" är det nått skumt med det eller? Int handlar det väl om droger? Tänker att det kan vara farligt ifall om det lämnats kvar sprutor eller andra tillbehör..

   Radera
  3. Hahah alltså va? Jag mena nog bara att själva lekställningen är utformat som ett skepp, kanske du ser ankaret där framme och flaggan på toppen (bild nr6)?

   Radera
  4. Hahahha ahaaa okej. När jag var ung så var "piratskeppet" ett kodord för ett ställe där man kunde köpa gräs och alkohol.. hahaha

   Radera
 2. Kyrkostrands daghem.... Super bra "lekpark" kvällstid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja okej de va int nå mer invecklat namn än så! :D

   Radera
 3. Tack fö svari! Tå hittar även en lekparksovan förälder tid, och vi har int så langt helldär :)

  SvaraRadera