lördag 27 maj 2017

Dagliga rutiner

Vi börjar få lite rutin på dagarna nu. Det är dock ingen skillnad om det är vardag eller helg för dagarna ser likadana ut ändå. Sami och Oliver håller ställningarna på hemmafronten och jag hoppar i bilen från morgonen och åker till Kokkola och sitter med Noel i timtal tills jag åker hem igen mot kvällen så jag hinner umgås med Oliver en stund innan han ska o sova. Imorgon slipper Sami med till Kokkola för första gången då mommo kan va barnvakt!


Noels vikt låg idag på 1370g, så det går uppåt! Han har varit rätt så trött igår och idag, samt att det låter lite som att han har snor i näsan, så imorse tog de blodprov för att se hur det står till. Alla värden var dock bra så det var en lättnad att höra iallafall! Han har mindre pulsdippar nu än i Oulu tycker jag, de sista dagarna där hade han ganska många per dag men nu har han varken haft puls eller saturationsdippar varesig igår eller idag sålänge jag varit där på dagarna, dock hade han två pulsdippar förra natten och en på morgonen innan jag kom dit, men hoppas de växer bort så småningom.

Han har inte gett tecken på att han velat amma/ta flaska varken igår eller idag heller, men hoppas det skulle börja komma mer igång så småningom också. Han får nu 20ml mjölk varannan timme genom sonden så det kan ju också bero på att han inte ens hinner bli hungrig däremellan!

1 kommentar:

  1. Åh, så roligt att höra att allt gick så bra med lilla Noel! Härligt att läsa om framstegen han gör. Grattis till er!

    SvaraRadera