tisdag 30 maj 2017

Bakåt och framåt

De senaste dagarna har Noel som sagt varit tröttare än vanligt, och igår drog de ner mjölkmängden till hälften och satte kanyl i huvudet genom vilken han fick nånsorts sockerlösning(?) för att kompensera för mjölken som lämnade bort. Magen funkar ännu inte helt som den ska så de tänkte att den får vila en stund o inte behöver arbeta så hårt. Kändes ganska jobbigt speciellt att han fick kanyl igen då man måste vara så försiktig osv. Kändes lite som ett litet bakslag fast det nu egentligen inte var det utan mer typ försiktighetsåtgärd för att inte få nåt bakslag om magen helt lägger emot. 

Idag har han dock varit mycket piggare, så pass att vi har amningstränat tre gånger under dagen! Han har varit mer vaken och gett tydliga tecken på att vilja suga, så det kändes som ett steg framåt! 
Han var 1440g idag så inte långt kvar till 1,5kg's strecket nu heller!


Man har ju en del sladdar och slangar att hålla reda på..

Idag har vi suttit en stor del av dagen och myst hud mot hud, det är så roligt när man märker hur lugn han blir direkt han slipper nära, och riktigt gosar in sig.


De tog upp mjölkmängden tillbaka idag och nu till kvällen när kanylen slutade funka då det var så liten mängd som for genom den så tog de bort den helt också. Hoppas det reder upp sig utan mera nålstick, man tycker ju att han går igenom tillräckligt ändå..

2 kommentarer:

  1. Oj du lilla kämpe ♡ Kämpa kramar!!

    SvaraRadera
  2. Men gullekillen ! Han ser så nöjd ut där mot din hud!

    SvaraRadera